Közgyűlés (2021. december 17.)

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése 2021. december 17. napján (péntek) 9.00 órai kezdettel tartotta soron következő ülését a Városháza Dísztermében.

Az ülésen – egyebek mellett – beszámoló hangzott el az állandó bizottságok munkájáról, a Polgármester és a Jegyző Közgyűléstől átruházott hatáskörei gyakorlásáról (2021. június 15. – 2021. november 30. közötti időszakra vonatkozóan) továbbá szó volt az átmeneti gazdálkodásról szóló rendelet megalkotásáról, a Zöld Város Programhoz kapcsolódó, a vízmű telepeken megvalósításra kerülő napelempark létesítéséről valamint Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése 2022. I. félévi munkatervéről.

A közgyűlés nyilvánossága

Az eddig megszokott rendben továbbra is nyilvános a közgyűlés. A törvényi előírás és a karzat befogadóképességének korlátai miatt azonban az ülések látogatásához is regisztráció szükséges. Regisztrálni a közgyűlés hetében hétfő reggel 8 órától csütörtök délig lehet a jegyzői iroda munkatársainál a 62/564-480-as telefonszámon. Emellett a közgyűlésekről a Szeged TV minden alkalommal élő közvetítést ad, amelynek felvételét megismétlik.

A közgyűlés napirendi pontjai ide kattintva érhetőek el.

A közgyűlés 2021. december 17-ei ülésének nyílt előterjesztései