Közgyűlés (2021. június 25.)

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése 2021. június 25. napján (péntek) 9.00 órai kezdettel tartotta soron következő ülését a Városháza Dísztermében.

Az ülésen – egyebek mellett – beszámoló hangzott el az állandó bizottságok munkájáról, a Polgármester és a Jegyző Közgyűléstől átruházott hatáskörei gyakorlásáról, valamint tájékoztatás volt a veszélyhelyzet időtartama alatt hozott önkormányzati döntésekről, szó lesz a Szeged város ösztöndíjairól szóló 14/2010. (V.12.) önkormányzati rendelet módosításáról, az Önkormányzat 2021. évi költségvetésének 1. sz. módosításáról, a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójának lemondásáról, Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése 2021. II. félévi munkatervéről valamint sor került az új gazdasági alpolgármester választására is.

A közgyűlés nyilvánossága

Az eddig megszokott rendben továbbra is nyilvános a közgyűlés. A törvényi előírás és a karzat befogadóképességének korlátai miatt azonban az ülések látogatásához is regisztráció szükséges. Regisztrálni a közgyűlés hetében hétfő reggel 8 órától csütörtök délig lehet a jegyzői iroda munkatársainál a 62/564-480-as telefonszámon. Emellett a közgyűlésekről a Szeged TV minden alkalommal élő közvetítést ad, amelynek felvételét megismétlik.

A közgyűlés napirendi pontjai ide kattintva érhetőek el.

A közgyűlés 2021. június 25-ei ülésének nyílt előterjesztései