Közgyűlés (2021. október 8.)

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése 2021. október 8. napján (péntek) 9.00 órai kezdettel tartotta soron következő ülését a Városháza Dísztermében.

Az ülésen – egyebek mellett – szó volt többek között Szeged MJV Településrendezési eszközének módosításáról és településfejlesztési döntésekről, a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatói tisztségének betöltésére kiírt pályázat elbírálásáról, a 2021/2022. óvodai nevelési évet érintő fenntartói döntésekről, Szeged Megyei Jogú Város közművelődési intézményeinek átszervezéséről, a Szent-Györgyi Albert Agóra igazgatói munkakörének betöltésére vonatkozó pályázat kiírásáról valamint a rendőrségi vezetői beosztásba történő kinevezés véleményezéséről.

A közgyűlés nyilvánossága

Az eddig megszokott rendben továbbra is nyilvános a közgyűlés. A törvényi előírás és a karzat befogadóképességének korlátai miatt azonban az ülések látogatásához is regisztráció szükséges. Regisztrálni a közgyűlés hetében hétfő reggel 8 órától csütörtök délig lehet a jegyzői iroda munkatársainál a 62/564-480-as telefonszámon. Emellett a közgyűlésekről a Szeged TV minden alkalommal élő közvetítést ad, amelynek felvételét megismétlik.

A közgyűlés napirendi pontjai ide kattintva érhetőek el.

A közgyűlés 2021. október 8-ai ülésének nyílt előterjesztései