Közgyűlés (2022. február 18.)

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése 2022. február 18. napján (péntek) 9.00 órai kezdettel tartotta soron következő ülését a Városháza Dísztermében.

Az ülésen – egyebek mellett – szó volt a 2021. évi költségvetés zárszámadás előtti módosításáról, az Önkormányzat 2022. évi költségvetéséről, a települési támogatásokról szóló rendelet módosításáról, a szegedi véderdő telepítési programjáról, Tompa Mihály szobor kihelyezéséről, a Szent-Györgyi Albert Agóra igazgatói munkakörének betöltésére vonatkozó pályázat kiírásáról, az Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Bizottságok tagjainak és póttagjainak, valamint az országgyűlési választáson közreműködő szavazatszámláló bizottságok tagjainak megválasztásáról valamint Szeged Megyei Jogú Város kitüntetéseinek adományozásáról.

A közgyűlés nyilvánossága

Az eddig megszokott rendben továbbra is nyilvános a közgyűlés. A törvényi előírás és a karzat befogadóképességének korlátai miatt azonban az ülések látogatásához is regisztráció szükséges. Regisztrálni a közgyűlés hetében hétfő reggel 8 órától csütörtök délig lehet a jegyzői iroda munkatársainál a 62/564-480-as telefonszámon. Emellett a közgyűlésekről a Szeged TV minden alkalommal élő közvetítést ad, amelynek felvételét megismétlik.

A közgyűlés napirendi pontjai ide kattintva érhetőek el.

A közgyűlés 2022. február 18-ai ülésének nyílt előterjesztései